Ghid pentru alegerea usilor potrivite

Daca sunteti hotarat(a) sa cumparati usi PORTA DOORS de la noi, mai intai trebuie sa cunoasteti urmatoarele aspecte extrem de importante:

 • pretul unei usi se compune din:
  • pretul foii de usa
  • pretul tocului de usa
  • pretul sildului (manerul)
  • pretul pentru eventuale optionale (prag, cilindru, amortizor, fante de aerisire, etc.)
  • pretul montajului.
 • termen de livrare:
  • imediat (daca usile sunt pe stoc). Mentionam ca firma noastra are cel mai mare depozit de usi marca PORTA DOORS din Romania.
  • 30 - 75 zile lucratoare (usi produse PORTA ROMANIA sau PORTA POLONIA) *.
   (*) Livrarea  se va face cu siguranta mai repede dar acesta este termenul contractual prevazut in contractul Porta Doors,pentru ca in cazul in care produsul este deteriorat pe transport sa poata fi inlocuit in intervalul contractual,fara a afecta clientul.

Tinand cont de cele spuse mai sus, pentru o buna colaborare si informare cu clientii nostri, va enumeram etapele si modul nostru de lucru pentru alegerea si montarea usilor:

 • Alegerea modelelor si a nuntelor de usi:
  pentru alegerea modelelor si a nuantelor puteti downloada catalogul PortaDoors si pe baza lui puteti alege. Alta metoda, recomandata de noi, vizitati unul dintre Shoroom-urile noastre unde impreuna cu un reprezentant al firmei noastre puteti alege modelele si nuantele potrivite. Precizam ca vizitand unul dintre showroom-uri puteti vedea si testa pe viu usile expuse, iar reprezentantul nostru va poate oferii informatii mai detaliate despre usile pe care le comercializam (finisajul usii, metode de fabricare al usilor, rezistenta usilor in timp si orice alte detalii de care sunteti interesati).
 • Intocmirea Comenzii
 • Livrarea usilor comandate
 • Montajul usilor [Optional]

 

Daca am hotarat ca imi doresc o usa  de la Porta Doors,trebuie sa stiu cateva lucruri extrem de importante,pretul unei usi se compune din pretul unei foi de usa,pretul tocului(fix,porta system,prestige,metalic,proiect),pretul sildului(maner),pretul montajului(eventual alte optionale,preg,cilindru,vizor,amortizor,etc)de aici daca imi convine pretul am de urmat pasii de mai jos.

1.Aleg pe baza unui catalog modelul de usi care imi place.
2.Ma programez telefonic sau online pentru o vizita a unei echipe de masuratori care imi poate oferi consultanta de specialitate privind montajul (costul acestui serviciu fiind de 150 Ron si se scade la final din valoarea serviciilor de montaj daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 lei (fara TVA)).
3.Vizitez una din locatiile magazinelor partenere Porta Doors unde pot vedea pe viu modelele si culorile dorite.
4.Dupa o atenta verificare a detaliilor,solicit intocmirea unei anexe nota de comanda(oferta pret).
5.Achit avansul stabilit de 50% din pret(numerar pe baza de chitanta sau la banca in contul de pe anexa nota de comanda).
6.Astept livrarea efectiva:
a) 1-7 zile lucratoare marfa din stoc
b)30-75 zile lucratoare marfa Porta KMI Romania sau Porta KMI Polonia
 
7.Receptia marfii achit diferenta de plata
8.Receptia montajului achit taxa de montaj(optional)
 
FOARTE IMPORTANT
Pentru a avea o oferta de pret puteti opta pentru o vizita a unei echipe de masuratori care pe baza unui tablou de masuri va hotara impreuna cu dvs. solutia tehnica vizavi de modalitati de montaj,pret, aspect, etc.
Foarte importante in oferta de pret sunt tocurile (model, grosime), sildurile.
Preturile prezentate pe site sunt franco depozit Bucuresti,fara tva,transport,montaj.
ATENTIE!!! Societatea noastra isi rezerva dreptul de a selecta clientela, orice limbaj inadegvat sau ofensator duce la refuzarea clientului.

Multumim pentru intelegere.