1.Transport gratuit in BUCURESTI (48 de ore lucratoare) pentru comenzile care contin si montajul executat de noi.

Transportul usilor se face pana in fata locatiei, in cazul in care nu se face montajul cu firma noastra, taxa perceputa in acest caz fiind de 250 lei.

2.Consultanta in alegerea usilor potrivite si a solutiilor de montaj

Pentru a venii in sprijinul clientilor, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii precise (telefonic sau online) despre produsele noastre, cat si despre procedeul de montaj al usilor, astfel clientul nostru este informat si va face o alegere potrivita pentru caminul sau,in deplina siguranta, evitandu-se astfel greseli care duc la cheltuieli inutile sau solutii de compromis.

Primele doua oferte solicitate sunt oferite gratuit. Pentru fiecare oferta suplimentara se percepe o taxa de 50 de lei.

Taxa pentru vizitele de masuratori in timpul programului ( intre orele 11:00 si 18:00) este de 150 lei. Aceasta suma se va scadea din contravaloarea montajului daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 lei (fara TVA).

3.Montaj usi

Firma noastra asigura montajul de caliate al usilor cumparate (chiar si de la alti parteneri Porta),pentru 20% din valoarea de catalog a produselor dar nu mai putin de 150 lei pe bucata pentru usile de interior( pentru o singura usa taxa va fi de 250 lei ) si 350 lei pentru usile de intrare in casa sau apartament. Echipele de montaj sunt autorizate de catre PORTA DOORS, fiecare montator obtinand diploma de Montator Autorizat Porta. Firma isi rezerva dreptul de a modifica tarifele montajului, prestarilor de servicii etc. in functie de complexitatea lucrarilor fara notificare urmand a fi comunicata la inceputul lucrarii.

Operatiunile ce se vor taxa suplimentar sunt urmatoarele:

1.Serviciul de bricolaj (scurtare usa ,toc sau pervaz) 100 lei

2.Demontare usa veche ( pt usi de interior ) 40 lei

3.Configurare gol de montaj 150-300 lei ,in functie de complexitatea lucrarii

4.Schimbarea geamului 150 lei ( pt geam mare) sau 50 lei ( pt geam mic)

In cazul in care beneficiarul opteaza pentru montaj in 2 sau mai multe etape, fiecare deplasare suplimentara se va taxa cu suma de 250 lei ( pentru Bucuresti si Ilfov ). Pentru deplasari in afara localitatilor mentionate mai sus costurile deplasarii se vor stabili in functie de distanta.

Conditii de montaj:

  • Golurile de zidarie (grosime de zid, inaltime si latime) necesare montajului in conditii optime trebuiesc respectate conform celor stabilite in contract (anexe/note de comanda). In caz de diferente de grosime intre laturile tocului se ia in calcul grosimea mai mare a tocului.
  • Elementele de pardoseala (parchet, gresie etc) trebuiesc montate inaite de montarea usilor. In caz de diferente de pardoseala montajul se face pe podeaua de sprijin principala, nu pe cea secundara.
  • Temperatura si umiditatea trebuie sa se incadreze in parametrii necesari (temperatura < 15°C, umiditatea >65%, numai in cazul usilor de interior).
  • Verticalitatea si planeitatea cadrelor (peretilor)trebuie respectata.

 

In situatia in care beneficiarul nu indeplineste conditiile necesare efectuarii montajului furnizorul isi rezerva dreptul de a nu monta usile. In cazul in care beneficiarul isi da acordulpentru montaj, chiar daca nu indeplineste conditiile necesare, acesta se va efectua pe raspunderea sa, furnizorul fiind exonerat de prejudiciile aduse produselorulterior montajului.

 

  • Discount-ul oferit pentru orice comanda cu montaj se anuleaza in cazul in care clientul renunta la montaj dupa acceptarea ofertei si achitarea avansului, urmand ca acesta sa achite comanda la valoarea initiala a produselor.

             Orice revenire solicitata de client care nu este din vina noastra se taxeaza cu 250 de lei.

             Termenul de depozitare al produselor comandate este de 7 zile calendaristice pentru comenzile fara montaj si de 30 zile pentru comenzile cu montaj realizat de catre echipele noastre. Dupa acest termen se vor percepe taxe de depozitare in valoare de 10 euro +TVA pe luna pentru fiecare palet de marfa ce va ramane in depozitul nostru.

 

 

 

4. Servicii Premium

 

  • Vizitele de masuratori solicitate in afara orelor de progam se vor taxa suplimentar cu 100 Ron, suma ce nu se va scadea din contravaloarea montajului in cazul in care valoarea produselor cumparate depaseste 2500 Ron.

 

  • Consultanta la locul unde se doreste montarea usilor pentru alegerea solutiilor potrivite fiecarui client se taxeaza cu 200 Ron.
  • Pentru montaj in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale sau in afara orelor de program, se percepe o taxa suplimentara de 500 lei + TVA.

 

 

-ATENTIE !!!!!!!!

* La o ( unu ) masuratoare se livreaza o ( una ) oferta, pentru orice alta oferta se percepe o taxa de 50 lei.

* Montarea de catre persoane neautorizate duce automat la pierderea garantiei.

* Orice fel de adaugiri facute in cartea de garantie de catre persoane neautorizate duce la pierderea garantiei.

*Pierderea sau deteriorarea cartii de garantie duce la pierderea garantiei.

*Nerespectarea instructiunilor de folosinta duce la pierderea garantiei.

*Fiecare usa si toc are poansonat un nr(ca la auto) identic cu cel din cartea de garantie.

*Orice montator are obligatia ce la final dupa verificarea dvs asupra montajului sa aplice in interiorul cartii de gantie pe prima pagina stampila de montator autorizat.

Va recomandam sa alegeti cu atentie firma cu care faceti montajul, este indicat sa fie autorizata de producatorul usilor.
Nu totdeauna un montaj ieftin este si unul bun. In meseria noastra se spune ca circa 90 % dintre defectele aparute sunt defectiuni de montaj, nu de produs.